Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak MHP’den adaylık açıklaması

Uşak Milliyetçi Hareket Partisi

Uşak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ümit Arslan, 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı sürecinin devam ettiğini açıkladı. Arslan, “31 Mart yerel seçimleri için hiç kimseye teklif götürmedik, götürmeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de asla aday sıkıntısı yoktur, olmayacaktır” dedi.

Arslan, yaptığı açıklamada, “2024 yerel seçimleri için aday adaylığı sürecimiz devam ediyor. Şu ana kadar il genelinde 50’ye yakın aday adayımız başvurdu. Bu sayı her geçen gün artıyor. Parti olarak, en iyi ve en nitelikli adayları belirlemek için titiz bir çalışma yürütüyoruz. 31 Mart yerel seçimleri için hiç kimseye teklif götürmedik, götürmeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de asla aday sıkıntısı yoktur, olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Aday adaylığı başvurularının 15 Aralık tarihine kadar devam edecek

Arslan’dan aday adaylarına çağrı

Arslan, aday adaylarına da seslenerek, “Aday adayı olmak isteyen vatandaşlarımız, il başkanlığımıza başvurabilirler. Partimiz, her kesimden vatandaşlarımızın aday olmalarını teşvik ediyor. Aday adaylığı sürecinde, parti tüzüğü ve yönetmeliklerine uygun hareket etmelerini rica ediyorum” dedi.