Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak 11 Nisan vefat edenler açıklandı

Uşak Belediyesi bugün (11

Uşak Belediyesi bugün (11 Nisan 2024) vefat edenlerin isimlerini duyurdu:

  1. Emine Taşcı
    • Yaşar Taşcı’nın eşi, Emine Taşcı, vefat etmiştir. Cenazesi Karahallı Beki Köyü’nde defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
  2. Ümmü Topdemir
    • Ertuğrul Topdemir’in annesi, Ümmü Topdemir, vefat etmiştir. Cenazesi Eşme Çaykışla Köyü’nde defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
  3. Naile Eroğlu
    • Süleyman Eroğlu’nun annesi, Naile Eroğlu, vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Eşme Narlı Köyü’nde defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
  4. Yurdaer Gülmez
    • Serdar ve Saffet Gülmez’in babası, Yurdaer Gülmez, Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden emekli olarak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yücetepe Camii’nden alınarak Asri Mezarlığı’na defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
  5. Faruk Karabaşoğlu
    • Hülya Zırh’ın babası, Faruk Karabaşoğlu, vefat etmiştir. Cenazesi Şekerevleri Mezarlığı’na defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Başsağlığı dileriz.