Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta sıcaklık 33 dereceyi gördü

    Uşak’ta sıcaklıklar yükseliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Uşak 33 dereceyi gördü.

    Uşak'ta sıcaklıklar yükseliyor. Meteoroloji

    Uşak’ta Sıcak Hava Dalgası

    Uşak’ta son günlerde hava sıcaklıkları yükseliyor ve bugün 33 dereceye çıkt. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, önümüzdeki birkaç gün boyunca da sıcak havaların devam etmesi öngörülüyor. Çarşamba günü tahminlere göre 34 dereceyi görecek.

    Sıcaklık Artışı ve Saatlik Tahmin

    Uşak’ta bugün 15.00 ile 18.00 saatleri arasında hava sıcaklığının 33 dereceye kadar çıkması, hissedilen sıcaklığın ise 32 derece olması bekleniyor. Nem oranı %43, rüzgar yönü kuzeydoğu olacak. Ortalama rüzgar hızı 14 kilometre/saat, maksimum rüzgar hızı ise 22 kilometre/saat olacak.

    Akşam saatlerinde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. 18.00 ile 21.00 saatleri arasında hava sıcaklığının 26 dereceye, hissedilen sıcaklığın ise 26 dereceye düşmesi öngörülüyor. Nem oranı %46, rüzgar yönü yine kuzeydoğu olacak. Ortalama rüzgar hızı 12 kilometre/saat, maksimum rüzgar hızı ise 20 kilometre/saat olacak.

    Gece saatlerinde ise sıcaklıkların daha da düşmesi bekleniyor. 21.00 ile 24.00 saatleri arasında hava sıcaklığının 25 dereceye, hissedilen sıcaklığın ise 25 dereceye düşmesi öngörülüyor. Nem oranı %39, rüzgar yönü yine kuzeydoğu olacak. Ortalama rüzgar hızı 10 kilometre/saat, maksimum rüzgar hızı ise 18 kilometre/saat olacak.