Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Bim’e para sayma makinesi geliyor, fiyatı da açıklandı

BİM’de Para Sayma Makinesi

BİM’de Para Sayma Makinesi Satışı İddiası: Doğru mu Yoksa Yanlış mı?

Sosyal medyada BİM’in 3 Mayıs’tan itibaren para sayma makinesi satacağı iddiası yayılıyor. Bir BİM şubesine asıldığı öne sürülen ilanda para sayma makinesinin 1.990 TL’den satılacağı belirtiliyor. İlanda makine tedavüle çıkacak yeni para birimlerine de uyumlu olarak gösteriliyor.

Ancak BİM’in 3-9 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak haftalık aktüel kampanya kataloğunda para sayma makinesi yer almıyor. Bu katalogda BİM’de satılacak ürünler arasında Heifer Saç Kurutma ve Şekillendirme Makinesi, Polosmart Smart Tartı, Kumtel Çift Cam Davlumbazlı Beyaz Turbo Cam Ankastre Set, Heifer Quiclean Pro Şarjlı Elektrikli Süpürge, Fakir Mikrodalga Fırın, Berlin Düdüklü Tencere Seti, SGS Akülü Ağaç Kesme Testeresi, Armut Koltuk, Plastik Kollu Plaj Sandalyesi gibi ürünler yer alıyor.

BİM’in para sayma makinesi satıp satmayacağı şu anda kesin değil. Bazı BİM şubelerinde bu ürünün satılması planlanmış olabilir, ancak tüm BİM şubelerinde satışa sunulacağı garanti değil.

Para sayma makinesi satın almayı düşünüyorsanız, BİM’in resmi açıklama yapmasını veya en yakın BİM şubesine sormanızı tavsiye ederiz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İhale Detayları ve Konusu Uşak
Sıradaki Haber Uşak İl Özel İdaresi Dükkan Kiralama İhalesi yapacak