Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta Yeni Nöroloji Uzmanı Göreve Başladı

Uşak’ta Yeni Nöroloji Uzmanı

Uşak’ta Yeni Nöroloji Uzmanı Göreve Başladı

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Dr. Öğr. Üyesi Mete Uluçay nöroloji uzmanı olarak atandı ve görevine başladı.

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Dr. Öğr. Üyesi Mete Uluçay’ın Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nöroloji uzmanı olarak göreve başladığı belirtildi.

Açıklamada, “Hastanemize nöroloji uzmanı olarak Dr. Öğr. Üyesi Mete Uluçay atanmış ve görevine başlamıştır. Uluçay, Uşaklı olup, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında tamamlamıştır. Uluçay’ın ilgi alanları arasında baş ağrısı, felç, epilepsi, Parkinson hastalığı, Alzheimer hastalığı ve diğer nörolojik hastalıklar yer alıyor. Uşaklılara hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

Uşak’ta nöroloji uzmanlığı eksikliği

Uşak’ta nöroloji uzmanlığı eksikliği uzun yıllardır bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu eksiklik, nörolojik hastalıkları olan hastaların tedaviye erişimini zorlaştırmaktadır. Dr. Öğr. Üyesi Mete Uluçay’ın göreve başlamasıyla birlikte Uşak’ta nöroloji uzmanlığı eksikliğinin bir nebze olsun giderilmesi beklenmektedir.

Uşak’ta nörolojik hastalıkların tedavisi

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nöroloji polikliniğinde baş ağrısı, felç, epilepsi, Parkinson hastalığı, Alzheimer hastalığı ve diğer nörolojik hastalıkların tedavisi yapılmaktadır. Poliklinikte elektroensefalografi (EEG), elektromiyografi (EMG) ve manyetik rezonans görüntüleme (MR) gibi tetkikler de yapılmaktadır.

Uşaklılara hayırlı olsun

Dr. Öğr. Üyesi Mete Uluçay’ın Uşak’ta göreve başlamasını Uşaklılara hayırlı olsun dileklerimizle kutlarız.