Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan Altay: “Konya’ya 5 yıl daha hizmet edeceğiz”

KONYA (İGFA) – Konya

KONYA (İGFA) – Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, seçim sonuçlarını AK Parti Konya Milletvekilleriyle paylaştı; Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız, Mehmet Baykan, Meryem Göka, Selman Özboyacı, Mustafa Hakan Özer, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırcı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş. AK Parti Konya İl Başkanlığı’nı takip etti.

Sonuçların belli olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’daki AK Parti Genel Merkezi’ndeki konuşması canlı olarak takip edildi.

“MİLLİ İRADE SANDIKTA AÇIKLANDI”

Ardından bir açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, milli iradenin sandıkta tecelli ettiğini belirterek, “Tüm seçilmiş belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bir dönemi yeniden başlatıyoruz. Seçilmiş kardeşlerimiz ve görevlerine devam edenler başlattıkları hizmetleri büyüterek devam ettireceklerdir. Yeni atanan kardeşlerimiz, kendilerine miras kalan bayrakları daha da yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Bu şehir her şeyin en iyisine layıktır. “Emek veren, çaba gösteren herkesten Allah razı olsun” dedi.

“MİLLİ İRADEYE SAYGILIYIZ”

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “Milli iradeye saygı duyuyoruz. Cumhur İttifakımızın Konya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Uğur İbrahim Altay’ı ve ilçe belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Konyamıza ve ülkemize hayırlı olsun. “Allah birliğimizi daim kılsın” dedi.

“SEÇİM SÜRECİNDE BİZE GÖSTERDİĞİ DESTEK İÇİN KONYA HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Seçim sonuçlarının güzel şeyler getirmesini dileyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “59 gün gibi uzun bir maraton yaşandı. Bu maratonda çok yoğun bir efor sarf ettik. 56 ilçeyi ziyaret ettik. 13.371 kilometre yol kat ettik. 34 temel atma ve açılış programı gerçekleştirdik. Gittiğimiz her yerde Konyalılardan sevgi, muhabbet ve destek gördük. Bu vesileyle tüm Konya halkına seçim sürecinde verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu çalışmalarda bizimle birlikte çalışan AK Parti ve MHP’nin değerli il başkanları şahsında tüm teşkilat üyelerimize tüm Konya halkı adına teşekkür ediyorum. Değerli milletvekillerimize de teşekkür ediyorum. Nitekim Konya’nın 42 bin kilometrelik coğrafyasının 31 ilçesinde bizimle çalıştılar. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“KONYALILAR BİZE KONYA’YI YENİDEN YÖNETMEMİZ İÇİN 5 YILLIK BİR LİSANS DAHA VERDİ”

Başkan Altay, konuşmasında şunları kaydetti: “Sonuçları şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. 5 yıl boyunca şehrimize belediye başkanı, meclis üyesi ve muhtar olarak hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Artık yeni bir hikaye yazmanın zamanı geldi. Konya halkı bize, Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerimizde Konya’yı yeniden yönetmemiz için 5 yıllık bir ruhsat daha verdi. Yarından itibaren Konya’yı daha iyi bir geleceğe hazırlamak için çaba göstereceğiz. 31 ilçemizde seçilmiş belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla, bugüne kadar olduğu gibi, Konya’nın çıkarına olan her işin arkasında duran bir anlayışla uyum içinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Umarım gelecekte Konya çok daha güzel bir şehir olur. Buna inanıyorum. Bu vesileyle bize destek veren, oy veren, sandığa giden tüm Konya halkına teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olabilmek için 5 yıl boyunca gece gündüz demeden çalışacak, çaba gösterecek, bu kutlu şehre hizmet etme gayreti içinde olacağız. Konya’da seçim barışçıl bir ortamda ve demokrasi şöleni ortamında gerçekleşti. Artık yarından itibaren, umarım görevimizin başında, Konya’ya hizmet etmek için yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Allah bizi muvaffak eylesin, Allah bizi Konya halkına mahcup etmesin. “Başta merkez ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza ve tüm seçilmiş dostlarımıza, Konya için birlikte çalışmayı sabırsızlıkla beklediğimizi ifade etmek istiyorum.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uşak Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP
Sıradaki Haber Uşak’ın Yeni Belediye Başkanı: Özkan Yalım