Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

İlkler Şehri Uşak Basketbol, depremzede çocuklar için yardım topladı

Uşak’ın Süper Lig temsilcisi

Uşak’ın Süper Lig temsilcisi İlkler Şehri Uşak Basketbol, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organize ettiği “Deprem Bölgesindeki Çocuklar İçin Anlamlı Hediyeler” hareketine katıldı.

Takımın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organize ettiği, geçtiğimiz hafta oynadığımız Adana Sertaş maçında deprem bölgesinde çocuklarımıza gönderilmek üzere kıymetli taraftarlarımızın getirdiği atkı, bere ve oyuncaklar TBF’ye teslim edildi.

Taraftarlarımızın gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz. Deprem bölgesindeki çocuklarımıza hediyelerimiz ulaştığında sizlerle paylaşacağız.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, taraftarların deprem bölgesindeki çocuklara göndermek üzere getirdiği atkı, bere ve oyuncakların Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından deprem bölgesine ulaştırılacağı belirtildi.

Deprem Bölgesinde Yaşayan Çocuklara Umut Ol

Türkiye Basketbol Federasyonu, 2023 yılında Elazığ, Malatya ve Bingöl’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden ve yaralanan çocuklar için anlamlı bir harekete imza attı.

Federasyon, 2023-2024 sezonunda oynanacak tüm lig maçlarında, taraftarlardan deprem bölgesindeki çocuklar için hediye topladı.

Toplanan hediyeler, deprem bölgesinde yaşayan çocuklara ulaştırılarak onlara umut olacak.

KONYA (İGFA) – Spora ve
Sıradaki Haber Konya’da Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi yükselmeye devam ediyor