Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Karahallı’da voleybol turnuvasında final coşkusu

İlçemizde Düzenlenen Voleybol Turnuvasında

İlçemizde Düzenlenen Voleybol Turnuvasında Final Coşkusu

Karahallı Kaymakamlığı himayelerinde Karahallı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 7’den 70’e herkesin katılabildiği Voleybol Turnuvasının final maçı yapıldı.

Karahallı Spor Salonunda düzenlenen Voleybol Turnuvası final maçına Kaymakamımız Sayın Funda HAMZA ÇALDAĞI, Belediye Başkanı Ali TOPÇU, İlçe Protokolü, sporcular ve çok sayıda taraftar katıldı.

10 gün süren turnuvada 12 takımın yer alırken, Turnuvada 1.Karbasan Mahallesi, 2.Duraklı Köyü, 3.Emniyet Amirliği oldu. Kupalar Kaymakamımız Sayın Funda HAMZA ÇALDAĞI, Belediye Başkanı Ali TOPÇU ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet ÖZDEM tarafından verildi.

Voleybol takımlarını tebrik eden Kaymakamımız Sayın Funda HAMZA ÇALDAĞI, “İlçemizde kurumlar arası diyalogun artması, sporun daha geniş kitlelere yayılması amacıyla her yıl ilçemizde sportif etkinlikler ve turnuvalar düzenleniyor. Bu yıl yapmış olduğumuz Voleybol Turnuvasına katılan tüm takımlara ve izlemeye gelen bütün vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

KONYA (İGFA) – Spora ve
Sıradaki Haber Konya’da Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi yükselmeye devam ediyor