Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak Sivaslı öğrenci, Güreş şampiyonasında üstün performans gösterdi

Sivaslı Anadolu Lisesi’nden Muhammed

Sivaslı Anadolu Lisesi’nden Muhammed Özbay, Türkiye Gençler Serbest/Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Başarı Kazandı

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün duyurusuna göre, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Türkiye Okul Sporları Gençler Serbest/Grekoromen Güreş Şampiyonası, 04-07 Ocak 2024 tarihleri arasında Tokat ilinde gerçekleşti. Bu şampiyonada, Sivaslı Anadolu Lisesi’nden Muhammed Özbay 51 kg yarışma türünde Türkiye 3’üncüsü olarak önemli bir başarı elde etti.

Başarılarıyla Öne Çıkan Muhammed Özbay ve Antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Küçükkırmızı

Muhammed Özbay’ın bu başarısı, kendisi ve antrenörü Bayram Küçükkırmızı’nın özverili çalışmalarının bir sonucu olarak öne çıktı. Öğrenci ve antrenörünün disiplinli çalışma ve azmi, Türkiye genelinde düzenlenen bu prestijli şampiyonada önemli bir derece elde etmelerini sağladı. Öğrenci sporcunun yetenekleri ve antrenörünün yönlendirmesiyle elde edilen bu başarı, ilimize gurur ve heyecan verdi.

Muhammed Özbay’ı ve onun destekçisi, rehberi olan antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Küçükkırmızı’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bu tür başarılar, genç sporcularımıza ilham olurken, onların azim ve çalışma motivasyonunu artırarak ülke genelinde sporun gelişimine katkı sağlamaktadır.

KONYA (İGFA) – Spora ve
Sıradaki Haber Konya’da Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi yükselmeye devam ediyor