Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşakspor – Somaspor Maçı Yarın Oynanacak

“Uşakspor, Play-Off İçin Kritik

“Uşakspor, Play-Off İçin Kritik Mücadeleye Hazırlanıyor”

Uşakspor, TFF 2. Lig’in 34. haftasında, Somaspor ile oynayacağı maç öncesinde heyecan dorukta. Yarın, 14 Nisan 2024 Pazar günü, saat 12:00’da Soma Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek bu karşılaşma, Uşak ekibinin play-off’a yükselme hedefi açısından büyük önem taşıyor. Takım, bu kritik mücadele için hazırlıklarını tamamladı ve galibiyet için sahaya çıkacak.

“Soma Atatürk Stadyumu, Uşakspor ve Somaspor’u Ağırlıyor”

TFF 2. Lig’in 34. haftasında, Soma Atatürk Stadyumu’nun ev sahipliğinde heyecan dolu bir mücadele yaşanacak. Yarın, 14 Nisan 2024 Pazar günü, saat 12:00’da başlayacak olan Uşakspor-Somaspor karşılaşması, futbolseverlerin ilgi odağı olacak. İki takım arasındaki çekişmeli mücadele, play-off hedefi açısından büyük önem taşıyor.

“Hakem Kadrosu Belli Oldu: Can Cengiz Düdük Çalacak”

TFF 2. Lig’in kritik mücadelesinde düdük, deneyimli hakem Can Cengiz’e emanet edildi. Yarın, 14 Nisan 2024 Pazar günü, saat 12:00’da Soma Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan Uşakspor-Somaspor maçında, Cengiz’in yanında Emrah Akkaya ve Mücahid Adem Çelebi yardımcı hakem olarak görev alacak. Dördüncü hakem ise Melih Aldemir olacak. Gözlemci olarak Ali Zağlı’nın, temsilciler olarak ise Meryem Haldan ve Ufuk Şekir’in görev alacağı karşılaşma, adil bir ortamda geçmesi bekleniyor.

İSTANBUL (İGFA) – Profesyonel Futbol
Sıradaki Haber PFDK’dan ‘Süper Kupa’ kararı.. Fenerbahçe’nin cezası belli oldu