Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Yılların efsane Türk futbol kulübü iflasın eşiğinde

Münih Türkgücü’nün iflas riski

Münih Türkgücü’nün iflas riski artıyor

Almanya’nın en eski Türk takımlarından biri olan Münih Türkgücü, iflas riskiyle karşı karşıya. Kulübün yatırımcılarının ödemelerini yapmadığı iddia edilirken, birçok oyuncunun kış tatilinin ardından takımdan ayrılması bekleniyor.

2022’nin başında, kulüp üçüncü ligde oynarken, yönetim iflas davası açmak zorunda kaldı. Kulüp küme düştü. Şimdi, sadece iki yıl sonra, birçok şeyin kendini tekrar etme riski var.

Bu sefer konu kulübün varlığıyla ilgili. En kötü senaryoda, ilki tamamlanmadan ikinci bir iflas prosedürünün yaşanma riski var. Bu da kulübün kapanma riskini ortaya çıkaracak.

Maaşlar Ekim ayından bu yana ödenmiyor ve Eylül ayından bu yana ikramiyeler üzerinde anlaşma sağlanmıyor. Çoğu oyuncunun şimdiden başka kulüpleri aradığı söyleniyor.

Türkgücü sadece oyuncu maaşlarında geride değildi. Örneğin FC Ingolstadt ile ertelenen Federasyon Kupası maçının Grünwalder Stadı’nda oynanmadığı, çünkü Türkgücü’nün artık kira bedelini peşin ödemek zorunda olduğu ve görünüşe göre bunu yapamadığı söyleniyor.

Kulübün iflas etmesi durumunda, Almanya’da yaşayan Türkler için önemli bir spor kültürel varlığı yok olacak. Münih Türkgücü, Almanya’da yaşayan Türklerin futbola olan ilgisini artıran ve Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunan önemli bir kulüptü.

Kulübün iflas riskinin artması, Almanya’da yaşayan Türkler için endişe kaynağı. Kulübün geleceği için ne olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Kulübün iflas etmesi durumunda ne olur?

Kulübün iflas etmesi durumunda, kulüp tasfiye edilecek ve tüm varlıkları satılacak. Kulübün futbolcuları, teknik ekibi ve diğer çalışanları işsiz kalacak.

Kulübün iflas etmesi, Almanya’da yaşayan Türkler için önemli bir spor kültürel varlığın yok olmasına neden olacak. Münih Türkgücü, Almanya’da yaşayan Türklerin futbola olan ilgisini artıran ve Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunan önemli bir kulüptü.

Kulübün iflası, Almanya’da yaşayan Türkler için büyük bir kayıp olacaktır.

KONYA (İGFA) – Spora ve
Sıradaki Haber Konya’da Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi yükselmeye devam ediyor